Yritys

Vuokra-asuntoja Espanjasta

 

TorreTeam Niklander on suomalaisomisteinen yritys Torreviejassa, Espanjan itärannikolla. Vuokraamme loma-asuntoja Torreviejassa ja lähiseuduilla. Tarjoamamme asunnot on kalustettu ja varusteltu suomalaiseen makuun, kodinomaista asumista varten. Riittääkin, että asiakkaamme tuo mukanaan vain lomamielen sekä henkilökohtaiset matkatavaransa. Valikoimaamme kuuluu erikokoisia asuntoja, asiakkaamme ovat pääsääntöisesti suomalaisia omatoimimatkailijoita.

 

Olemme vastassa saapuessasi asunnolle, tarvittaessa tapaamme jo lentokentällä ja viemme perille asti. Opastamme paikan päällä asunnolla perusasiat kuten ovien lukitukset ja muut asumiseen liittyvät seikat. Asumisen päättyessä tulemme myös tapaamaan ja varmistamme sujuvan asunnon luovutuksen.

 

Paitsi asumispalveluita, toimitamme alihankkijoiden avulla mm. siivous- ja remonttipalveluja niin asuntojen omistajille kuin asukkaillekin.

 

Palvelemme asiakkaitamme myös Facebookissa os. facebook.com/torreteam. Lisäksi toimitamme asiakkaillemme uutiskirjeen.

 

Olemme Espanjan Valencian aluehallinnon hyväksymä ja rekisteröimä loma-asuntojen vuokravälittäjä. Rekisteritunnuksemme on CVEE00897 A

 

Tervetuloa Torreviejaan viihtymään!

HUOM! KASVAVAN KYSYNNÄN VUOKSI ETSIMME LISÄÄ HYVIÄ VUOKRAKOHTEITA.

 >> LUE LISÄÄ >>